Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

My Skincaud

NIEUW - UNIEK - NIEUW - UNIEK - NIEUW
My Skincaud
Ontdek wat je genen te vertellen hebben!

Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid?

Met My Skincaud ontdek je informatie over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je kunt richten voor zowel vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst.

My Skincaud is een DNA-huidtest die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. Jouw unieke code vertelt welke serums je het beste kunt gebruiken. En het mooie van My Skincaud is dat het met ieder ander huidverzorgingsmerk kan worden gecombineerd!

My Skincaud is ontwikkeld in samenwerking met
Universiteit Maastricht

Een persoonlijk huidadvies.

Een gepersonaliseerd huidadvies is de basis voor het bereiken van jouw mooiste huid. En zeg nou zelf, wat is er nog persoonlijker dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA? My Skincaud werkt met een volledig anonieme applicatie op jouw GSM. My Skincaud vraagt niet om persoonsgegevens, waardoor jouw privacy maximaal beschermd wordt. Niemand heeft toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode zonder dat hier door jouzelf toestemming voor wordt gegeven.

Doe de DNA-huidtest

 

Pak de oorzaak aan!

Breng nu in kaart wat jouw 'aanleg' punten zijn en richt jezelf op de aanpak van de oorzaak van huidveroudering en voorkom en verminder de manifestatie hiervan. Met de juiste serums is huidveroudering uit te stellen én zelfs te voorkomen! Wij geven je graag advies welke van de 7 serums je het beste kunt gebruiken naast je dagelijkse verzorging. Daarnaast kunnen wij jou op basis van je gepersonaliseerde huidcode het beste behandeladvies geven om samen het maximale resultaat te bereiken en te behouden!

Doe de DNA-huidtest

 

Speciaal introductie aanbod:

De My Skincaud kit bestaat uit de DNA Collection Kit en het Code-X serum.
Dit serum is universeel liftend, spant de huid direct zichtbaar op, geeft een gladdere huid en zorgt voor een mooie huidspanning op korte termijn.

Speciale introductie actie: GRATIS Pascaud 24-H cream t.w.v. € 27,50*!

We doorlopen samen alle stappen van de DNA-huidanalyse test en dragen zorg voor de verzending van de test. Het enige wat rest is wachten op de resultaten die je na ongeveer 6 weken via de op jouw GSM geïnstalleerde My Skincaud app kunt opvragen.

*Zolang de voorraad strekt.

Doe de DNA-huidtest

 
 
 

< Terug naar acties overzicht