Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Afslanken

BODY-WIZARD             CRYOLIPOLYSE
Revolutionaire afslankmethode

Wat is cryolipolyse?
Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.
Geen naalden, geen dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vet ophopingen. Door deze techniek is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandleig van ca. 1 uur.
Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.
Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken.
De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.
Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En…. vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien!
Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-Wizard cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit.
Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Waar gaat het vet naar toe?
Zodra de behandelde vetellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het ichaam het vet en de dode cellen op ee natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?
De Body-Wizard cryolipolyse wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles”, billen, bovenbenen en armen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Over het algemeen is men, mede door onze unieke Peltier-koeling, met 2 tot 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcelen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen benodigd zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?
De Body-Wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dan direct weer alles gedaan kan worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De Body-Wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zowel voor vrouwen als voor mannen!
Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

MEDISCHE ONDERBOUWING

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat crylolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

De wetenschappelike technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-Wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgeteld aan nauwkeurig gedoserde kou deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Cosbeau slimming serum
Na de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht.
Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.

Wat kost het?
per plaatsing                                                                                                                   €   175,-

PAKKETPRIJZEN
Deze zijn gebaseerd op 3 behandelingen om de 10 weken

Pakket 1                                                                                                                         €   485,-
1 plaatsing per behandeling incl. 1 fles Cosbeau slimming serum

Pakket 2                                                                                                                         €   975,-
2 plaatsingen per behandeling incl. 1 fles Cosbeau slimming serum

Pakket 3                                                                                                                         € 1450,-
3 plaatsingen per behandeling incl. 1 fles Cosbeau slimming serum

Pakket 4                                                                                                                         € 1925,-
4 plaatsingen per behandeling incl. 1 fles Cosbeau slimming serum

Cosbeau slimming serum   200ml                                                                              €    59,95
Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-Wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

Bij de pakketprijzen dient het volledige bedrag te zijn voldaan bij de eerste behandeling anders vervalt de korting en wordt er per plaatsing afgerekend!