Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Pascaud Wave

De PascaudWave behandeling is gebaseerd op de laatste technieken op het gebied van medische radiogolven ook wel Radio Frequentie (RF) genoemd. In vergelijking met medische lichtstralen (zoals ablatieve lasers of IPL)  die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentiestralen een dieper bereik.
Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken.
Deze nieuwste ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in huidverbeterende behandelingen en is een pijnloos alternatief voor drastische esthetische ingrepen.

De PascaudWave is dus een apparaat met Bi- en Mono polaire radiofrequentie technologie, om in het cosmetisch-medische bereik te werken.

Effecten op lichaam en gezicht:
•    strakkere contouren
•    stevigere huid
•    minder lijntjes en rimpels
•    fijnere poriën en huidstructuur
•    tegen acne en oppervlakkige littekentjes

Hoe werkt het?
De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen. Deze stoffen zorgen dus op hun beurt voor aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter. Reeds na 1 behandeling is het resultaat al zichtbaar! Door meerdere Pascaud Wave behandelingen wordt het resultaat versterkt.
Het prettige van deze behandel techniek is, dat er zowel een volledig gelaat behandeld kan worden als een deel van het gelaat, bijv de oogcontouren.

BEHANDELING PASCAUD WAVE vanaf € 65,-.

Na een case study bij verschillende modellen, laten onderstaande foto's zien wat de mogelijkheden zijn!

PASCAUD WAVE 30                                                 (30 min.)                           €   65,-

PASCAUD WAVE 45                                                  (45 min.)                          €   80,-

PASCAUD WAVE 60                                                 (60 min.)                           €   102,50

PASCAUD WAVE 90                                                 (90 min.)                           €  152,-

PASCAUD WAVE 120                                              (120 min.)                          €  200,-

PASCAUD WAVE 150                                              (150 min.)                          €  244,-