Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Blog

STRALENDER GEZONDER EN MOOIER!
Geschreven op 23 september 2015Auteur: Marly
Tijdens de donkere dagen willen we de opgedane energie van de zon vast houden. Hoe? Door middel van lichttherapie! Ons lichaam en onze huid hebben, net als al het andere leven op deze aardbol, licht nodig.

Onze huid staat als een huis!
Geschreven op 4 augustus 2015Auteur: Marly
Onze huid ons huis Als je de huid vergelijkt met een huis zijn er veel overeenkomsten. Beide bestaan uit drie lagen. Bij een huis is dat de onderste laag ofwel het fundament, de middelste laag (het leefgedeelte) en de bovenste laag,

Wat neem je mee in de Reisapotheek?
Geschreven op 22 juli 2015Auteur: Marly
Wat moet er nog meer mee op vakantie behalve je tandenborstel, zonnecreme en bikini of badpak? De pret kan ineens worden onderdrukt door kleine ongemakken zoals diarree, verstopping, irritaties door de zon en ondanks alle voorzorgen toch een verbrande rug of neus.

Een verantwoorde mooie bruine kleur.
Geschreven op 15 juli 2015Auteur: Marly
We weten het allemaal, maar nu het nog doen. Verstandig met de zon omgaan. Lekker op vakantie, genieten van zon, zee en strand en een mooie bruine kleur krijgen. Dat mag, maar pas op, alles met mate. Zonlicht kan zelfs verslavend zijn. Onder invloed van UV licht komt endorfine vrij en dat geeft een euforisch gevoel. Maar de zon kan de huid verbranden en er kan ook huidkanker optreden. Meer dan 30.000 Nederlanders krijgen jaarlijks met een vorm van huidkanker te maken. De komende 10 jaar geldt dat voor 1 op de 4. Zonlicht staat tevens nummer 1 als veroorzaker van huidveroudering. UV licht zorgt voor veel vrije radicalen in de huid en die kunnen de huid snel verouderen. Met antioxidanten kunnen ze deels worden weggevangen. Toch willen we allemaal een bruine kleur! Hoe gaan we dat aanpakken, een mooie bruine tint die ook nog lang houdt en zo min mogelijk kans op huidkanker en huidveroudering geeft?

Hoeveel zonnebrand moet je smeren?
Geschreven op 9 juli 2015Auteur: Marly
De zomervakantie gaat beginnen en wij Nederlanders gaan massaal op vakantie in binnen- en buitenland. Vrijwel iedereen weet dat insmeren met zonnebrandcreme noodzakelijk is om jezelf tegen zonnebrand en zonschade op de huid te beschermen, maar recent onderzoek wijst uit dat twee derde (65%) van de consumenten niet weet dat er zeker zeven koffielepels zonnebrandcreme per smeerbeurt nodig zijn voor het goed beschermen van gezicht en lichaam.

< Terug naar het overzicht