Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Blog

Wat is een paraffine handpakking nu eigenlijk?
Geschreven op 18 januari 2019Auteur: Mireille
Iedereen praat over paraffine handpakkingen maar wat is dit nu eigenlijk en wat doet het? We leggen het je allemaal uit in deze blog. Want gun jezelf deze winter de juiste verzorging voor je handen!

Wat zijn Nutriceuticals?
Geschreven op 16 maart 2016Auteur: Mireille
Dat zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Ze zorgen voor een aanpak van binnenuit, zodat je huid ook aan de binnenkant gevoed wordt. Dit is de tweede belangrijke pijler van onze schoonheidsdriehoek.

Het beste voor uw huid ooit!
Geschreven op 2 maart 2016Auteur: Mireille
Een nieuw cosmetica tijdperk is aangebroken! Gepersonaliseerde cosmetica: persoonlijk en op maat gemaakte producten op basis van jouw eigen DNA!

Corrigeer storende oneffenheden!
Geschreven op 8 oktober 2015Auteur: Mireille
Rimpels en oneffenheden verminderen. Door de huid te stimuleren om zelf nieuw collageen aan te maken, kunnen we op een 100% veilige en biologische manier littekens en rimpels verminderen.

Wat is Napkin Cool?
Geschreven op 4 augustus 2015Auteur: Mireille
Een hygienisch samengeperst doekje dat zich ontvouwt wanneer het vermengd wordt met een vloeistof. Multi-functioneel in gebruik.  Ideaal voor in de auto, vliegtuig of gewoon thuis.

Wat is INNOVATIVE II?
Geschreven op 30 juli 2015Auteur: Mireille
INNOVATIVE ll is een zeer hooggeconcentreerd huidverjongend serum met maar liefst 79 procent hoog werkzame vitamine C!

Gel nagels zonder UV-lamp
Geschreven op 1 juli 2015Auteur: Mireille
Mavala heeft een nieuw product. Mavala Gel Finish Top Coat. Het effect van gel nagels zonder dat je een uv-lamp nodig hebt! Het egaliseert en geeft een 3D effect en een super mooie glans zoals gel nagels glanzen.

< Terug naar het overzicht