Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Blog

Hoe verzorg jij je huid in de winter?
Geschreven op 14 december 2018Auteur: Pascaud
Brrrrrr, koud hè vandaag.... hoe verzorg je het beste je huid in de winter? Wat is er eigenlijk anders in de winter? Lees het allemaal in deze blog met veel tips voor de beste Huidverzorging tijdens de wintermaanden!

Rosacea, oorzaken en behandeling
Geschreven op 13 september 2018Auteur: Pascaud
In Europa heeft naar schatting een op de vijf vrouwen last van rosacea. In onze nieuwe blogpost ontdek je wat rosacea juist is en hoe het behandeld kan worden:

Huidirritatie door de zon?
Geschreven op 5 juli 2018Auteur: Pascaud
De zomer is gearriveerd! We zoeken de warmte op, gaan relaxen in de zon, een mooi bruin kleurtje opdoen… maar de zon is niet voor iedereen een pretje. Rode, jeukende bultjes of blaasjes die door de zon opkomen is iets wat bij veel mensen voorkomt.

STRIAE, STRIEMEN, STRETCH MARKS
Geschreven op 24 april 2018Auteur: Pascaud
Striae, striemen ook wel gekend als stretch marks, een probleem waar veel mensen zich voor schamen. Toch is er eigenlijk niets abnormaals aan striae. Onderzoek toont namelijk aan dat een zeer grote groep van de bevolking er last van heeft.

Een vochtarme huid en hydraterende stoffen
Geschreven op 14 maart 2018Auteur: Pascaud
Een vochtarme huid is vooral te herkennen aan een strak, gespannen gevoel na het douchen, schilfertjes, craquelé, enz. Wist je dat een goed hydraterend product altijd zowel vocht- als vetstoffen bevat? Ontdek dit alles en meer in deze blog.

Peelen en Exfoliëren
Geschreven op 28 februari 2018Auteur: Pascaud
Hoewel we een cleanser en een dagcrème al in onze dagelijkse routine hebben zitten, vergeten we vaak een goede peeling er aan toe te voegen. In deze blogpost gaan we dieper in op welke soorten exfolianten er zijn en wanneer je best welke soort inzet.

Eerste hulp bij een goede skin-care routine
Geschreven op 5 januari 2018Auteur: Pascaud
Een goede huidverzorgingsroutine, is zeer belangrijk. Je huid is je grootste orgaan en het wordt constant blootgesteld aan zonlicht, make-up, vuil etc. … Daarom is het van belang dat je je huid goed verzorgt. Maar hoe doe je dat? Lees onze tips hier:

Collageen voor een stevige huid
Geschreven op 27 oktober 2017Auteur: Pascaud
Rimpels, na verloop van tijd kunnen we er niet aan ontkomen, maar door de collageenvorming te ondersteunen kunnen we ze wel verminderen. In deze blog: leuke weetjes over collageen, welke soorten er zijn en hoe we de aanmaak ervan kunnen stimuleren.

Het belang van aminozuren in anti-aging
Geschreven op 28 september 2017Auteur: Pascaud
Een mooie, strakke en egale huid ontstaat grotendeels vanbinnen in ons lichaam. Iedereen weet dat vitaminen en mineralen belangrijk zijn voor een goede werking van het lichaam. Maar wat bijna niemand weet is dat aminozuren minstens zo belangrijk zijn

Uv-licht: de grootste vijand van onze huid
Geschreven op 4 juli 2017Auteur: Pascaud
In de vorige blogpost bespraken we de positieve effecten van de zon. Maar we mogen zeker niet vergeten dat de zon ook negatieve gevolgen heeft. In deze blogpost gaan we dieper in op de uv-straling en waarom deze zo schadelijk voor onze huid is.

De geheime kracht van vitamine D!
Geschreven op 7 juni 2017Auteur: Pascaud
30 tot 50 procent van de volwassen Europese bevolking heeft een ernstig vitamine D-tekort. Nochtans is vitamine D cruciaal voor je gezondheid én kan je ze makkelijk opnemen door de zon.

Cellulite
Geschreven op 30 mei 2017Auteur: Pascaud
Maar liefst 90% van de vrouwen heeft er last van en toch bestaan er over cellulite nog heel wat misverstanden. Is die vervelende sinaasappelhuid echt je eigen schuld, moet je je erbij neerleggen, kan je er iets aan doen? Wij zochten het voor je uit!

Wat doen serums en ampullen voor mijn huid?
Geschreven op 11 april 2017Auteur: Pascaud
Heeft je huid behoefte aan meer vitaliteit, weerstand en glans? Gebruik dan een geconcentreerd verzorgingsproduct met specifieke en krachtige werkstoffen. In onze nieuwe blog lees je wat serums en ampullen allemaal voor jouw huid kunnen betekenen.

Waarom is het noodzakelijk om je huid te hydrateren?
Geschreven op 3 maart 2017Auteur: Pascaud
We hebben al vaker aangehaald dat het essentieel is dat je je huid goed hydrateert het hele jaar door! Waarom het belangrijk is om je huid te hydrateren en welke ingrediënten ertoe bijdragen lees je in deze blog.

Grove Poriën: symptomen, oorzaken en behandeling.
Geschreven op 3 februari 2017Auteur: Pascaud
Grote of grove poriën zijn een grote zorg voor vele onder ons. Vooral voor diegenen met een vette en gecombineerde huid. In deze blog gaan we eerst dieper in wat poriën zijn, hoe grove poriën veroorzaakt worden en mogelijke behandeling ervan.

Wat doet onze darmflora nu eigenlijk?
Geschreven op 24 januari 2017Auteur: Pascaud
Dat een goede darmflora van belang is weten we allemaal maar waarom deze van belang is en welke invloed deze op het lichaam en de huid heeft en hoe we deze kunnen herstellen of ondersteunen, dat gaan we in deze blog voor jullie uit de doeken doen.

Detoxen
Geschreven op 12 januari 2017Auteur: Pascaud
Er zijn heel wat detox programma’s en diëten die de laatste jaren hun opmars hebben gedaan. Detoxen lijkt een beetje het nieuwe modewoord. Iedereen is er mee bezig of overweegt om het te doen. Maar wat is detoxen en wat doet het met je lichaam?

Kraaienpootjes: botox en fillers versus een 100% biologische alternatief.
Geschreven op 24 november 2016Auteur: Pascaud
Kraaienpootjes, niemand ontkomt er aan. Zodra je wat ouder wordt komen ze vroeg of laat tevoorschijn. In deze blogpost achterhalen we hoe kraaienpootjes ontstaan en wat we er allemaal tegen kunnen doen.

Wallen en donkere kringen onder de ogen, secrets revealed
Geschreven op 16 november 2016Auteur: Pascaud
Sommige mensen hebben last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Maar hoe ontstaan wallen en donkere kringen en wat zijn de meest voorkomende oorzaken? Dat lees je in onze nieuwe blogpost!

Professionele peelings
Geschreven op 21 oktober 2016Auteur: Pascaud
In onze vorige blogpost hebben we het belang van exfolieren in onze dagelijkse huidverzorgingsroutine toegelicht. In deze blogpost gaan we wat dieper in op de verschillende professional peelings die er zijn en welk effect ze op de huid hebben.

Het belang van exfoliëren in je huidverzorgingsroutine
Geschreven op 6 oktober 2016Auteur: Pascaud
Hoewel we een cleanser en een dagcrème al in onze dagelijkse huidverzorgingsroutine hebben zitten, vergeten we vaak een goed exfoliant er aan toe te voegen. Waarom het belangrijk is om een exfoliant toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine?

Tips voor veilig zonnen!
Geschreven op 25 augustus 2016Auteur: Pascaud
UV straling, met name UV B zorgt voor verbranding van de huid en dit leidt bij een opstapeling van verbranding tot DNA schade en uiteindelijk op een zeer vergroot risico van huidkanker.

Hoe een zonverbrande huid het best behandelen?
Geschreven op 12 augustus 2016Auteur: Pascaud
Bijna iedereen is wel een keer verband door de zon en vaak maken we ons daar niet al te druk over. Maar is zonverbranding wel zo onschuldig als we denken? En wat moeten we nu wel en niet doen bij zonverbranding?

< Terug naar het overzicht