Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Een verantwoorde mooie bruine kleur.

Geschreven op 15 juli 2015 door Marly | 1943 keer bekeken

EEN VERANTWOORDE MOOIE BRUINE KLEUR

We weten het allemaal, maar nu het nog doen. Verstandig met de zon omgaan. Lekker op vakantie, genieten van zon, zee en strand en een mooie bruine kleur krijgen. Dat mag, maar pas op, alles met mate.

Zonlicht kan zelfs verslavend zijn. Onder invloed van UV licht komt endorfine vrij en dat geeft een euforisch gevoel. Maar de zon kan de huid verbranden en er kan ook huidkanker optreden. Meer dan 30.000 Nederlanders krijgen jaarlijks met een vorm van huidkanker te maken. De komende 10 jaar geldt dat voor 1 op de 4. Zonlicht staat tevens nummer één als veroorzaker van huidveroudering. UV licht zorgt voor veel vrije radicalen in de huid en die kunnen de huid snel verouderen. Met antioxidanten kunnen ze deels worden weggevangen. Toch willen we allemaal een bruine kleur! Hoe gaan we dat aanpakken, een mooie bruine tint die ook nog lang houdt en zo min mogelijk kans op huidkanker en huidveroudering geeft?

 • Start met een reinigingskuur met Pascaud Deto-X.
 • 4 weken voor de vakantie beginnen met het voedingssupplement Pascaud Bronzestim en daar de hele zomer mee doorgaan.
 • Verwijder ten minste één keer per week dode huidcellen met Pascaud’s Salicylic Exfoliator voor het gezicht en de Pascaud Body Polish voor het lichaam.
 • Smeren met een zonneproduct is een must. Om de bescherming te krijgen die op het product staat vermeld moet je minimaal 2 mg per vierkante centimeter huid aanbrengen!
 • Let erop dat een zonnebrandcrème tegen UVB en tegen UVA beschermt.
 • Gebruik geen geparfumeerd product want de parfumering kan pigmentvlekken, irritaties en versnelde huidveroudering veroorzaken.
 • SPF 15 beschermt voor 93% tegen UVB-stralen
  SPF 30 beschermt voor 97%
  SPF 50 beschermt voor 99%
  Neem voor alle zekerheid een SPF 30, deze smeert prettiger dan SPF 50.

Maar let op, Factor zonnebrand klopt niet altijd!

Lang niet alle zonnebrandcrèmes beschermen ook echt zo goed tegen de zon als staat aangegeven op de verpakking. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onder 58 antizonnebrandmiddelen. In acht gevallen was de beschermingsfactor lager dan op het etiket stond. Een keer was de factor zelfs beduidend lager: 23 in plaats van de geclaimde factor 50.

(bron BN De Stem zaterdag 11 juli  2015)

                Pascaud UV Defense en Pascaud Sunscreen Spray hebben beide een SPF 30 en beschermen tegen
                UVA-stralen met het hoogst haalbare gehalte en zijn niet geparfumeerd!

 Wij garanderen dat de zonbeschermingsproducten van Pascaud de bescherming geven zoals deze zijn aangegeven!

 • De zonnecrème ruim op tijd voor het in de zon gaan aanbrengen. De werkzaamheid van de filters neemt af na het aanbrengen. Daarom iedere twee uur opnieuw smeren en altijd opnieuw na het zwemmen, intensief sporten en flink transpieren.
 • Een aanrader is het voedingssupplement Pascaud Cell-Xtra. Dit bestaat uit antioxidanten die de vrije radicalen onschadelijk maken en beschermt de cellen tegen UV-schade.

Na een zonnige dag kan de huid wel een hydraterende beurt gebruiken. Hiervoor is het Pascaud Hydraterend Masker bij uitstek geschikt omdat het tevens verkoelt en verfrist. Ook het Pascaud Hydraterend Serum en de Hydraterende Emulsie kunnen hiervoor worden gebruikt. Het Pascaud Repair Complex hydrateert en herstelt schade door de zon. Verzorg het lichaam na het douchen rijkelijk met de Pascaud Body Oil. Deze kan op een natte huid worden aangebracht.

HET EINDRESULTAAT:

EEN HUID WAARMEE JE GEZIEN MAG WORDEN!

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Marly >

Tweet Delen

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Woonplaats:
Bericht: