Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

STRALENDER GEZONDER EN MOOIER!

Geschreven op 23 september 2015 door Marly | 2006 keer bekeken

STRALENDER    GEZONDER    EN    MOOIER!

Alles op deze aardbol heeft LICHT nodig

De herfst is een seizoen waarin je energie soms wat afneemt. Die energie geven wij jou op alle fronten terug. Je kunt stralen door licht te reflecteren met bijvoorbeeld een mooie natuurlijke make-up, die uit pure mineralen is opgebouwd. Of door een behandeling te ondergaan waarbij je huidcellen door de toepassing van lichttherapie daadwerkelijk worden opgeladen met energie.

Ons lichaam en onze huid hebben, net als al het andere leven op deze aardbol, licht nodig.

Tijdens de donkere dagen willen we de opgedane energie van de zon vast houden. Hoe? Door middel van lichttherapie!

Licht is een energieleverancier, en licht staat vaak voor leven. Zichtbaar licht is opgebouwd uit diverse golflengten, en iedere golflengte heeft haar eigenkleur en bijbehorende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de warmte van infrarood licht of hoe verraderlijk te veel ultraviolet licht kan zijn. Vandaag de dag hebben we LEDlicht en kunnen we de intentie en de kleur van licht precies sturen en zo gebruik maken van de specifieke eigenschappen van dit specifieke licht. De eerste publicaties over ‘led’dateren van 1927 en waren van de hand van de Russische wetenschapper Oleg Vladimirovittsj Losev.

Lichttherapie zorgt o.a. voor een betere doorbloeding, aanvoer van zuurstof, afvoer van afvalstoffen en een hoger energie niveau van je cellen! Hierdoor kan je huid bijvoorbeeld meer en beter collageen aanmaken. Licht waar je niet bruin van wordt maar gezonder en energieker! Je huid wordt stralender en mooier.

Met de Pascaud Light up your Energy behandeling in het Pascaud instituut en voor thuis, komt je huid energiek en fit de winter door. Jij bent het stralende middelpunt! Met de thuisbehandeling Light up your Energy laat je je huid baden in energiek licht!

THUISBEHANDELING

-Pascaud Enzyme Peel

-Pascaud 3-Lite

-Pascaud ampul of serum

Reinig je huid en breng een laagje Pascaud Enzyme Peel aan. Masseer het enkele minuten stevig in met je vingertoppen. Vervolgens een tweede laag aanbrengen en 10 tot 20 minuten in laten werken. Daarna goed afspoelen met lauwwarm water.

Gebruik de Pascaud 3-Lite, een handzaam en draadloos lichttherapie apparaat voor thuis. Één apparaat met 3 verwisselbare koppen, rood + infrarood licht, blauw licht en groen licht. Iedere kleur heeft een specifieke eigenschap.

Nu breng je een Pascaud ampul of serum naar keuze aan.

Je huid wordt STRALENDER, GEZONDER en MOOIER!

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Marly >

Tweet Delen

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Woonplaats:
Bericht: