Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Wat is een paraffine handpakking nu eigenlijk?

Geschreven op 18 januari 2019 door Mireille | 2930 keer bekeken

Wat is een paraffine handpakking nu eigenlijk?

Dat is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Wat doet paraffine?

De paraffine sluit de handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine en het handverzorgende product plaatsvinden ook wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

 

Hoe werkt een paraffine handpakking?
De behandeling wordt gestart met het desinfecteren van de handen op een milde wijze.
Dan krijgen de handen een goede peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Deze peeling bevat kleine Jojoba korreltjes die dode huidcellen en andere onzuiverheden verwijderen. Dit zorgt voor een betere opname van de Collageen Elastine Plus handcrème en stimuleert de celactiviteit. Daarnaast kan de huid beter de actieve ingrediënten vasthouden van de Paraffinebehandeling.
Na de peeling wordt de handcrème ingemasseerd, deze crème bevat een combinatie van collageen en elastine speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te verstevigen. Dan worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. Het paraffinebad is rijk aan perzikolie, avocado-olie, Monoï of Tahiti en vitamine E. Paraffine heeft een verzachtende en vochtverzorgende werking en bevordert tevens de opname van de actieve werkstoffen die we onder de paraffine hebben aangebracht. Vitamine E beschermt tegen huidveroudering en vrije radicalen
De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 15 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken.
Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en het eventuele restant van de handcrème verder ingemasseerd. Nu voelen de handen weer zijdezacht aan.

Nazorg
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met de juiste handcrème afgestemd op jouw behoefte. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.
Ook is het raadzaam om een paraffine handpakking vaker te doen om zo de conditie van de huid aan de handen te bevorderen.

 

Gun jezelf deze winter de juiste verzorging voor je handen.

Tijdens koude dagen hebben onze handen het extra zwaar te verduren, geef ze daarom de juiste extra aandacht die ze verdienen!
Wij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste verzorging die het beste past voor jouw handen en adviseren je graag in het gebruik van deze producten.

TIP:
Wil je jouw handen nu eens extra verwennen en een boost geven dan raden wij de Paraffine Handpakking aan in ons instituut. Na deze korte intensieve behandeling voelen en zien je handen er weer als herboren uit!
Een echte aanrader in deze koudere periode!
En ook makkelijk te combineren met tal van behandelingen in ons instituut.

 

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Mireille >

Tweet Delen

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Woonplaats:
Bericht: