Jolie - Centrum voor Huidverbetering

Sas van Gent

Wat neem je mee in de Reisapotheek?

Geschreven op 22 juli 2015 door Marly | 3324 keer bekeken

PASCAUD REISAPOTHEEK MOET MEE

Wat moet er nog meer mee op vakantie behalve je tandenborstel, zonnecrème en bikini of badpak?

De pret kan ineens worden onderdrukt door kleine ongemakken zoals diarree, verstopping, irritaties door de zon en ondanks alle voorzorgen toch een verbrande rug of neus.

Zorg dat je de reisapotheek van Pascaud bij je hebt:

 • Drie tabletten Synflor-Forte per dag helpen je van je diarree af.
  Een opgezet gevoel of verstopping? Ook dan helpt Synflor-Forte.
 • De zuigtabletten C&C moeten absoluut mee, want die maken je weer fit na een avond die een beetje uit de hand is gelopen.
  En, ze beschermen je huid tegen veroudering door de zon. Dat geldt eveneens in hoge mate voor het antioxidanten complex Cell-Xtra.
 • Circuvene mag ook niet ontbreken, want dat helpt tegen zware benen en opgezette enkels. Als je een lange vliegreis voor de boeg hebt moet je zeker Circuvene gebruiken. Mocht je geen zon te zien krijgen en is het ijskoud, dan helpt Circuvene tegen koude handen en voeten.
  Een multipurpose middel!
 • Als de huid te veel zon heeft gehad is het Pascaud Hydrating Mask een uitkomst. Dit masker hydrateert en verkoelt, dus een uitstekende after sun!
  Wil je ‘s avonds nog uit, gebruik dan het Pascaud Hydrating Mask als quick-fix masker en je ziet er de hele avond stralend uit.
 • Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon, wordt het immuunsysteem van de huid zwaarder belast. Vitamine B ondersteunt het afweersysteem van de huid en helpt bij de opbouw van gezonde cellen.
  Gebruik daarom het Pascaud Repair Complex, deze crème bevat o.a. vitamine B en helpt de huid in de zomer om gezond en mooi te blijven.
  Pascaud Repair Complex  repareert alle schade die het DNA heeft opgelopen. Niet alleen de schade door UV-straling, maar ook de schade die is ontstaan door verkeerde leefwijze of verwonding. Omdat het Pascaud Repair Complex ook vroegtijdige verouderingsverschijnselen herstelt is het tevens een krachtig anti-ageing product.
 • Een reis per vliegruig droogt de huid enorm uit. Het Pascaud Hydraterend Serum is intensief vochtherstellend en niet vet.
  Breng regelmatig een paar druppels aan met daarover heen de Pascaud Hydrating Emulsion, een luchtige emulsie die ook niet vet aanvoelt en geen overbodige glans heeft.

EEN FIJNE VAKANTIEWEEK

BEGINT MET DE PASCAUD REISAPOTHEEK

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Marly >

Tweet Delen

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Woonplaats:
Bericht: