We zijn bezig met een make-over

Je kunt ons spoedig weer online verwachten!

Wil je graag contact met ons opnemen?

Gatineau

Behandelen en niet maskeren. Door deze filosofie kiezen wij al jarenlang vol overtuiging voor Gatineau. Een intensieve behandeling, die wij graag zien als yoga voor jouw huid.

Het verhaal van Gatineau begint 90 jaar geleden in Parijs. Daar heeft mevrouw Jeanne Gatineau de visie om revolutionaire huidverzorging te bieden aan vrouwen. Ze opende haar eerste salon in 1932 en begon onmiddellijk haar eigen verzorgingslijn te ontwikkelen ter aanvulling op haar geavanceerde behandeltechnieken.

Door samen te werken met ervaren dermatologen en scheikundigen maakte ze al snel naam in de wereld van huidverzorging. In 1950 opende ze haar eigen school en leidde duizenden studenten op. De vraag naar haar unieke en innovatieve expertise zorgde ervoor dat haar lijn voor thuisgebruik in productie werd genomen. Zo werd het merk Gatineau geboren.

Gatineau’s krachtige formules combineren natuurlijke ingrediënten met geavanceerde biotechnologie tot een lijn professionele huidverzorgingsproducten voor directe en langdurende resultaten.