We zijn bezig met een make-over

Je kunt ons spoedig weer online verwachten!

Wil je graag contact met ons opnemen?

Jouw specialisten voor een perfecte huid

Wij zijn Marly en Mireille, jouw erkend gediplomeerde schoonheids- en huidspecialisten. Wil jij jouw huid laten stralen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring geven wij jou graag professioneel advies en bepalen we samen welke behandelingen en producten het beste bij jou passen. Jouw belangrijkste taak? Ontspannen en genieten.

Marly en Mireille in de winkel van Jolie Huidverbetering

Welkom bij Jolie Huidverbetering!

Wij doen waar we goed in zijn en dat doen we voor 110%! Met onze pure, ontspannen en no-nonsense aanpak bereiken we een optimaal resultaat voor elke huid! Wij zien ons vak als topsport. We presteren op het hoogste niveau, trainen, werken samen en perfectioneren onze vaardigheden.

Daarom zijn we aangesloten bij de landelijke brancheorganisaties ANBOS én De Huidspecialist, tevens staan we ook in het SKIN-register. Het SKIN-register toetst kennis, vak inhoud en professionaliteit en verplicht tot bij -en nascholing om deze kennis op peil te houden. Kortom een soort keurmerk voor de betere schoonheidsspecialist.

Doordat wij zijn aangesloten, kan jij voor een aantal behandelingen een vergoeding krijgen via de zorgverzekeraars.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op met ons, wij geven je graag persoonlijk meer informatie.

Jouw professionals.

Hi! Mijn naam is Mireille

In 2000 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald in Breda. Sindsdien heb ik me steeds verder gespecialiseerd in o.a. acné, ontharingstechnieken, bindweefselmassage en lymfedrainage.

Ik ben ervan overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd en vind het daarom heel belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. Daarom volg ik heel vaak nascholingen en trainingen en ben ik ingeschreven in het SKIN-register.  

Samen met mijn moeder Marly run ik Jolie Centrum voor Huidverbetering. We heten je van harte welkom voor huidverbetering, intensieve huidverzorging, anti-ageing, beauty, acne, ontharingsmethoden en huidadvies.

Portret van Mireille

Hi, mijn naam is Marly

In 1977 heb ik Jolie Centrum voor Huidverbetering opgericht. Omdat professionaliteit bij mij hoog in het vaandel staat, zijn wij vanaf het prille begin aangesloten bij ANBOS. Met mijn jarenlange ervaring adviseer ik je graag over welke behandelingen en producten het beste bij jou passen.

Samen gaan we voor een optimaal resultaat.  Ik vond het geweldig dat mijn dochter Mireille na haar opleiding bij mij in dienst kwam. Inmiddels runnen we samen ons instituut, waar we beschikken over zeer geavanceerde apparatuur en staan voor een no nonsens-aanpak. Kom het snel ontdekken!

Portret van Marly

Onze Visie

Persoonlijk

Het is voor ons belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dit draagt bij aan de beste zorg voor jou en aan onze relatie.

Vertrouwelijk

Wij begrijpen het belang van jouw privacy. In ons instituut blijft alles vertrouwelijk, vooral jouw gevoelige/persoonlijke data/gegevens.

Inclusie

Bij ons is iedereen van harte welkom! Wij gaan ervoor om de beste service te verlenen aan iedereen die het zichzelf gunt.

Wat je van ons kunt verwachten

Meer dan 45 jaar ervaring in het beauty-vak

Coaching tijdens het succesplan voor jouw huid

Gediplomeerde specialisten - onze kennis is altijd up to date

Succes gegarandeerd met je persoonlijke huidplan

Jouw privacy staat op nummer 1

Jouw vertrouwde specialisten voor huidverbetering.

Neem nu contact op

Of bekijk onze behandelingen